Meny

Beverly Hills Formulas produkter har blivit belönad av den höga grad av lojala kunder som de nu har över hela världen. Från början och fram tills idag är vetenskapliga framsteg, bästa ingredienser och vård för sina kunder fortfarande topp prioriteringar för Beverly Hills Formula. Varumärket som har haft framgång i över tjugo år. Produkterna är ett kostnadseffektivt sätt att uppnå ett vitare leende utan att skada emaljen på tänderna. En tandkräm du kan använda varje dag utan det sliter på dina tänder. Det här är det första varumärket i Storbritannien som introducerade sitt Money Back Guarantee-system, vilket fortfarande är hedrat för denna dag. Varumärket erbjuder nu ett brett utbud av oralvårdsprodukter, allt från de ursprungliga tandkrämerna till nya produkter. 2013 var Perfect White listade för de prestigefyllda MyFaceMyBody- Awards i Storbritannien och fick ett högt belönat pris i kategorin bästa tandhygienprodukter.

Pointfix

Camferine

Kiss är en av världens största tillverkare av lösnaglar, nagelvårdsprodukter och lösögonfransar. Kiss står för kvalitet och professionell nagelvård direkt till konsumenten. Vi skapar lättanvända allt-i-ett kit så att konsumenten kan uppnå salongresultat hemma. I sortimentet finner du allt du behöver för att skapa en enkel fransk manikyr eller avancerade mönster på naglarna. Kiss fransar är nyskapande, hållbara och med allergitestat lim.

Innovativa ansiktsmasker från nyskapande Koreanska tillverkare. I många olika former och formula i roliga förpackningar för engångsbruk.

Att återvinna saker och kunna använda dem igen, det är företaget EcoTools stora innovation. Skaffar du en borste därifrån så ser den från början normal ut men bryter man ner den så framkommer ett mönster. Handtagen är gjorda av bambu, borsten av syntetiskt taklon som inte är testat på djur och aluminiumhöljet är fullt återvinningsbart, saker som inte påverkar vår miljö nämnvärt utan går att använda om och om igen. Detsamma gäller övriga produkter från EcoTools. Necessären, duschtillbehören, tvättsvamparna och peelinghandskarna, alla är fyllda av möjligheter då de är färdiganvända.

Real Techniques varumärkeslöfte är att en kombination av borstar av högsta kvalitet och proffsutbildning av grundarna Sam och Nic ska ge kvinnor självförtroendet och verktygen för att enkelt skapa en proffsig make-up på egen hand – till rätt pris. Used by Pros. Perfected by You

BLACKHEAD KILLER

Blackhead killer är skapare av revolutionerande ansiktsmasker för att motverka finnar och ta bort pormaskar.

VITA LIBERATA

Vita Liberata erbjuder en omfattande serie produkter för hemmavård, inklusive mousser och geler, både färgade och ofärgade, så att det finns en produkt som passar alla. Vi erbjuder två olika sorters professionella brun utan sol-sprayer, dels Original Spray Tan, som använder en kosmetisk bronsfärgade startfärg, och dels Invisi-Tan, som är färglös (för att undvika fläckar på kläder och sängkläder). Båda brun utan sol-sprayerna finns i tre olika nyanser så det finns en brun utan sol-spray som passar alla.

Dr. Lipp

GoodMark

Hairgum

Sibel

Hask

Batiste

Body Boom

Marc Anthony